Webbinarier och kurser

Framgångsrikt upphandlingsarbete börjar med kunskap. Vi hjälper dig med utbildning och stöd inom upphandling av konst och kultur.

Kurskatalog  → Läs mer om våra kurser i vår katalog (pdf)

Introwebbinarium

För dig som vill veta mer om vad upphandling innebär och vilka riktlinjer som gäller. En introduktion för dig som håller på med konst- och kulturuppdrag för det offentliga. Ta chansen att lära dig mer om upphandling helt utan kostnad. 60 min

RFI

RFI-webbinarium (Request for information) med olika teman. Ta tillfället i akt att lära känna ett område för att kunna ställa rätt krav. 45 min

Kort om …

Webbinarium med olika aktuella teman. 30 min

Frågeakuten

Sitter du med dilemman som du behöver bolla med någon? Vi hjälper dig som ska planera konstprojekt eller delta med anbud i utlysningar.  Vi kan också anlitas som bollplank och stöd i ansökningsprocess eller planering och beställning av kulturprojekt. Boka in en timmes konsultation med oss.

Skräddarsydda kurser

Med våra skräddarsydda kurser anpassar vi innehållet efter de frågeställningar som är särskilt aktuella hos er. Bygg en gemensam grund genom våra bokningsbara kurser, t.ex. baskurs i offentlig upphandling – en kurs om vad upphandlingar är och vad man behöver tänka på för förstå regelverket.

Bokning & kontakt

Kontakta oss på info@upphandlingsbryggan.com för bokning av skräddarsydd kurs eller konsultation.

I kalendariet här under kan du anmäla dig till våra aktuella webbinarium.

Kalendarium (boka via epost - se ovan)

There is no Event

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!